Наслов:

ОБНОВУВАЊЕ НА СОНОТ

МОНОВЈУ: ГОРАЗД ЧАПОВСКИ

Издадено на: 29.01.1994
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16889 | Страна: 19


Клучни зборови:
1994 Горазд Чаповски Кисмет Љупчо Јолевски Мизар

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат