Наслов:

ФАСЦИНАНТНО БОЛНО

ФЕНОМЕНИ

Објавено на: 29.01.1994
Автор: Дејан М. Павловиќ
Периодика: Нова Македонија
Број: 16889 | Страна: 19

Забелешка:
за албуми на Нирвана, Шугар и Перл Џем

Клучни зборови:
Нирвана Перл Јем поп музика 1994 Дејан Павловиќ Шугар

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат