Наслов:

ВОНРЕДЕН ПЕЈАЧКО-АРТИСТИЧКИ БЛЕСОК

за вердиевата виолета на славица петровска

Објавено на: 19.01.1994
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9465 | Страна: 9

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Славица Петровска
Забелешка:
за Вердиевата Виолета на Славица Петровска

Клучни зборови:
Џузепе Верди „Травијата“ Славица Петровска 1994 Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат