Наслов:

КОГА СИРОМАШНИТЕ ВОДАТ ПОЛИТИКА

наши средби: ристо аврамовски, композитор

Објавено на: 13.01.1994
Автор: О.Арбулјевска
Периодика: Нова Македонија
Број: 16873 | Страна: 11

Забелешка:
интервју со Р. Аврамовски

Клучни зборови:
Ристо Аврамовски интервју 1994 Арбулјевска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат