Наслов:

РИТАМ НА ЉУБОВТА

ТАЊА СТАНКОВИЌ И МАКЕДОНСКА ПОП СЕЛЕКЦИЈА

Објавено на: 25.12.1993
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16856 | Страна: 19

Забелешка:
рецензија за концерт на Т. Станковиќ во Хард рок

Клучни зборови:
Концерт осврт 1993 Љупчо Јолевски Тања Станковиќ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат