Наслов:

РИСТО ВРТЕВ (АРХАНГЕЛ). ПРОГРЕСОТ КОЈ СЛЕДУВА

РИСТО ВРТЕВ (АРХАНГЕЛ)

Издадено на: 11.12.1993
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16842 | Страна: 19

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
1993 Архангел интервју Љупчо Јолевски Ристо Вртев

Оригинален извадок: