Наслов:

ОТКРИВАЊЕ НА РЕМЕК ДЕЛОТО

БИЧ БОЈС

Објавено на: 13.11.1993
Автор: Д. Игњатов
Периодика: Нова Македонија
Број: 16814 | Страна: 19

Забелешка:
рецензија за албум Смајл

Клучни зборови:
осврт албум 1993 Диме Игњатов Бич бојс Смајл

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат