Наслов:

ЧИСТОКРВНА FRASH ROYAL КОМБИНАЦИЈА

за концертот на Македонската филхармонија под диригентство на Ангел Шурев, солист Катерина Костадиновска, пијано

Објавено на: 10.11.1993
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9405 | Страна: 11

Програма:
„Танц на скелетите“, Концерт за пијано и оркестар бр. 2 и Симфонија бр. 3 од Камиј Сен-Санс.
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Ангел Шурев; Катерина Костадиновска – пијано

Клучни зборови:
Владо Чучков Ангел Шурев Македонска филхармонија Камиј Сен-Санс Симфонија бр. 3 Концерт за пијано и оркестар бр. 2 Катерина Костадиновска 1993 Танц на скелетите

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат