Наслов:

ЛОШИ ВИБРАЦИИ

ЛОЈД КОЛ

Издадено на: 06.11.1993
Автор: Диме Игњатов
Периодика: Нова Македонија
Број: 16807 | Страна: 19

Забелешка:
рецензија за албум

Клучни зборови:
1993 албум Диме Игњатов Лојд Кол Лоши вибрации осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат