Наслов:

СОНЦЕ ЗА ОЧИТЕ И САМОИЛОВИТЕ СВЕТЦИ

АНАСТАСИЈА

Објавено на: 06.11.1993
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16807 | Страна: 19

Забелешка:
анализа

Клучни зборови:
осврт 1993 Љупчо Јолевски Анастасија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат