Наслов:

УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА ЛИЧЕШЕ НА ГОЛЕМ ДАНСИНГ-КЛУБ CO МУЗИКАТА HA КЕИТА

скопски џез фестивал

Објавено на: 27.09.1993
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Македонско радио


Клучни зборови:
Костадин Костадиновски Скопски џез фестивал 1993 Македонско радио Салиф Кеила

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат