Наслов:

ЧУДО ПОД АЛПИТЕ

ЏЕЗ

Издадено на: 04.09.1993
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 16743 | Страна: 19

Забелешка:
за џез фестивал во Салфелден

Клучни зборови:
1993 Оливер Белопета осврт Салфелден џез музика Џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат