Наслов:

СРАМНО ЗБОГУВАЊЕ СО ПРЕКРАСНИОТ УМЕТНИЧКИ АНСАМБЛ


Објавено на: 18.08.1993
Автор: Марко Коловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16727 | Страна: 12

Програма:
Духовна музика
Учесници:
Машки црковен хор на Руската патријаршија „Знамени Распев“, Русија

Клучни зборови:
Машки црковен хор на Руската патријаршија Знамени Распев Охридско лето духовна музика Марко Коловски 1993

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат