Наслов:

СПЕЦИФИЧЕН КУЛТУРЕН ПРОДУКТ


Издадено на: 17.08.1993
Автор: Наум Бајо
Периодика: Нова Македонија
Број: 16726 | Страна: 9

Забелешка:
интервју со С. Голабовски за Македонски Осмогласник

Клучни зборови:
1993 интервју Македонски осмогласник Наум Бајо Сотир Голабовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат