Наслов:

ЛОШО КОНЦИПИРАНА ПРОГРАМА


Издадено на: 17.08.1993
Автор: Марко Коловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16726 | Страна: 9

Програма:
Дела од Георг Фридрих Хендл
Учесници:
Ансамбл за стара музика „Ил парнасо музикале“, Австрија
Забелешка:
Охридско лето

Клучни зборови:
1993 Георг Фридрих Хендл Ил парнасо музикале Марко Коловски Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат