Наслов:

ВИСОКИ ИЗВЕДУВАЧКO ТЕХНИЧКИ КВАЛИТЕТИ


Издадено на: 13.08.1993
Автор: Марко Коловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16722 | Страна: 8

Програма:
Симфонија бр. 41 во A-dur од Хајдн, и дела од Моцарт, Плеел, Хуел, Хејбергер, Годовски и Крајслер.
Учесници:
Инструментален октет „Кончертино“, Русија
Забелешка:
Охридско лето

Клучни зборови:
1993 Годовски Инструментален октет Кончертино Крајслер Марко Коловски Моцарт Охридско лето Плеел Симфонија бр. 41 во A-dur Хајдн Хејбергер Хуел

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат