Наслов:

ПРЕФИНЕТО ЧУВСТВО

„Охридско лето `93“

Објавено на: 13.08.1993
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Дела од Хајдн, Моцарт, Плеел, Хумел, Хејбергер, Годовски и Крајслер
Учесници:
Октет „Концертино“
Забелешка:
„Охридско лето `93“

Клучни зборови:
Македонско радио Моцарт Концертино Хајдн Крајслер Охридско лето Марко Коловски 1993 Плеел Хејбергер Годовски Хумел

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат