Наслов:

КИКИ И ДОДИ

ДЕЈВИД СЕНБОРН И АЛ ЏЕРОУ ВО ЊУЈОРК

Издадено на: 07.08.1993
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16716 | Страна: 18


Клучни зборови:
1993 Ал Џероу Велибор Педевски Дејвид Сенборн осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат