Наслов:

АДЕКВАТЕН ЕКВИВАЛЕНТ

ГЛИГОР СМОКВАРСКИ МАКЕДОНСКА ПОВЕСТ. КОРЕОГРАФИЈА ОЛГА МИЛОСАВЉЕВА

Објавено на: 28.07.1993
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 16708 | Страна: 12

Програма:
Балет „Македонска повест“ од Глигор Смокварски.

Клучни зборови:
Глигор Смокварски Емилија Џипунова Македонска повест 1993

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат