Наслов:

ВО ЗНАК НА СЕРИОЗНО ИСПОЛНУВАЧКО НИВО

по завршувањето на 22 Мајски оперски вечери

Издадено на: 02.06.1993
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9268 | Страна: 14


Клучни зборови:
1993 Владо Чучков Мајски оперски вечери осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат