Наслов:

ВОНСЕРИСКИ МУЗИЧКИ НАСТАП


Издадено на: 27.05.1993
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9263 | Страна: 14

Програма:
Дела од Скарлати, Бах, Сор, Батања и Албениц.
Учесници:
Филип Жуано – гитара, Франција

Клучни зборови:
1993 Албениц Батања Бах Владо Чучков Скарлати Сор Филип Жуано

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат