Наслов:

КОМПЛИМЕНТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМОТ

КОН ПРЕМИЕРАТА НА МАНСАРДА НА ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИ ВО РАМКИТЕ НА МОВ 93

Издадено на: 26.05.1993
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 16644 | Страна: 12

Програма:
Претстава „Мансарда“ на музика на Златко Ориѓански.
Учесници:
Тања Вуисиќ-Тодоровска, Горан Божиновски, Ели Спасовска, Зоран Велевски, Маја Јовановска, Катарина Кипровска, Билјана Пашарикова, Александра Георгиевска, Беќир Нуредин.

Клучни зборови:
1993 Александра Георгиевска Беќир Нуредин Билјана Пашарикова Горан Божиновски Ели Спасовска Емилија Џипунова Златко Ориѓански Зоран Велевски Катарина Кипровска Маја Јовановска Мансарда Тања Вуисиќ-Тодоровска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат