Наслов:

ЉУБОМОРНИ СТАРЦИ

ЏЕК БРУС ВО ЊУЈОРК

Издадено на: 22.05.1993
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16640 | Страна: 19


Клучни зборови:
1993 Велибор Педевски осврт Џек Брус

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат