Наслов:

ТАНЦ НА МЕСЕЧИНАТА

ВАН МОРИСОН ВО ЊУЈОРК

Објавено на: 15.05.1993
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16634 | Страна: 19


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1993 Ван Морисон

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат