Наслов:

УБИЈТЕ ГО ТОЈ ПЕС

КРИТИКА НА МУЗИЧКАТА КРИТИКА

Објавено на: 03.02.1993
Автор: Марко Коловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16535 | Страна: 15


Клучни зборови:
осврт Марко Коловски 1993 музика критика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат