Наслов:

ИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА

за концертот на „екатерина велика“

Издадено на: 01.12.1992
Автор: М. Мо.
Периодика: Вечер
Број: 9115 | Страна: 25

Забелешка:
за концертот на „Екатерина велика“

Клучни зборови:
1992 Екатерина Велика Концерт осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат