Наслов:

МАРСАЛИС КАКО ЕЛИНГТОН


Објавено на: 07.11.1992
Автор: Ален Хаџистефанов
Периодика: Нова Македонија
Број: 16449 | Страна: 19

Забелешка:
концерт во Њујорк

Клучни зборови:
Концерт џез музика осврт 1992 Ален Хаџистефанов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат