Наслов:

КВАЛИТЕТЕН ПОЧЕТОК

КОН ПРВИОТ ДЕЛ НА ФЕСТИВАЛОТ НА сериозната МУЗИКА ИНТЕРФЕСТ 92 ШТО СЕ ОДРЖА ВО БИТОЛА

Издадено на: 28.10.1992
Автор: Димче Николески
Периодика: Нова Македонија
Број: 16439 | Страна: 11


Клучни зборови:
1992 Димче Николески осврт фестивал Интерфест

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат