Наслов:

У2 ВО ЊУЈОРК – АУДИО ВИЗУЕЛНА ХИПНОЗА


Објавено на: 03.10.1992
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16415 | Страна: 19


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1992 У2

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат