Наслов:

ОСОБЕНО КУЛТИВИРАН ГИТАРИСТ

за концертот на гитаристот од сад дејвид барџис во даут пашин амам во рамките на скопско лето 92

Објавено на: 10.08.1992
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9019 | Страна: 9

Програма:
Дела од Мудара, Албениц, Агуадо и Родриго.
Учесници:
Дејвид Барџес – гитара, САД
Забелешка:
за концертот на гитаристот од САД Дејвид Барџес во Даут Оашин Амам во рамките на Скопско лето 92

Клучни зборови:
Мудара Родриго Скопско лето 1992 Дејвид Барџес Агуадо Владо Чучков Албениц

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат