Наслов:

СПЕЦИФИЧЕН КУЛТУРОЛОШКИ ЧИН

за концертот на машкиот хор на московската патријаршија „знамени распев“, диригент анатолиј гринденко

Издадено на: 29.07.1992
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9010 | Страна: 10

Учесници:
Машки хор на Московската патријаршија „Знамени распев“; диригент: Анатолиј Гринденко, Русија
Забелешка:
за концертот на машкиот хор на Московската патријаршија „Знамени распев“, диригент Анатолиј Гринденко

Клучни зборови:
1992 Анатолиј Гринденко Владо Чучков Машки хор на Московската патријаршија Знамени распев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат