Наслов:

АНГЕЛСКИ ПРАВ

ФЕИТ НОУ МОР

Објавено на: 25.07.1992
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16346 | Страна: 19


Клучни зборови:
осврт Велибор Педевски 1992 Феит ноу мор

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат