Наслов:

СИЛНА ИСПОЛНУВАЧКА ЕНЕРГИЈА

за настапот на виолинистот томислав димов во пијано соработка на јасминка чакар

Издадено на: 25.06.1992
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8981 | Страна: 13

Програма:
Соната за виолина и пијано бр. 1 од Бах, Соната бр. 1 оп. 105 од Шуман, Соната од Дебиси и Поема од Шосон.
Учесници:
Томислав Димов – виолина; Јасминка Чакар – пијано
Забелешка:
за настапот на виолинистит Томислав Димов во пијано соработка на Јасминка Чакар

Клучни зборови:
1992 Бах Владо Чучков Дебиси Јасминка Чакар Поема Соната Соната бр. 1 оп. 105 Соната за виолина и пијано бр. 1 Томислав Димов Шосон Шуман

Оригинален извадок: