Наслов:

ВОНСЕРИСКО ДОЖИВУВАЊЕ

за „литургија“ на чајковски во изведба на хорот на македонското радио и телевизија, диригент Александар лековски

Објавено на: 03.06.1992
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8962 | Страна: 15

Програма:
„Литургија“ од Петар Илич Чајковски.
Учесници:
Хор на МРТ; диригент: Александар Лековски
Забелешка:
за „Литургија“ на Чајковски во изведба на Хорот на Македонското радио и телевизија, диригент: Александар Лековски

Клучни зборови:
Владо Чучков Петар Илич Чајковски Александар Лековски Литургија 1992 Хор на МРТ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат