Наслов:

ЗАВЕСАТА ПАДНА!

завршија мајските оперски вечери

Издадено на: 02.06.1992
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8961 | Страна: 9

Програма:
Опера „Аида“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Сандра Шандру, Ана Ороз, Михаил Мунтеану, Мирча Мојса, Помпеј Хрштеану, Емил Јурашку
Забелешка:
завршија Мајските оперрски вечери

Клучни зборови:
1992 Аида Ана Ороз Владо Чучков Емил Јурашку Мајски оперски вечери Мирча Мојса Михаил Мунтеану Помпеј Хрштеану Сандра Шандру Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат