Наслов:

ЗВУЧНО БОГАТСТВО


Издадено на: 29.05.1992
Автор: Викица Костоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 16288 | Страна: 11

Забелешка:
македонска филхармонија и хорот на МТВ


нема скениран примерок