Наслов:

ПРОМОЦИЈА НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА

КОН ОТВОРЕНАТА ПИЈАНИСТИЧКА ВЕЧЕР НА ЕПТА

Издадено на: 22.05.1992
Автор: Снежана Чадиковска
Периодика: Нова Македонија
Број: 16282 | Страна: 11

Програма:
Дела од Моцарт, Рахманинов и др.
Учесници:
Дарко Костовски, Никола Паскалов и други ученици од класата на Романови.

Клучни зборови:
1992 Дарко Костовски Моцарт Никола Паскалов Рахманинов Романов Снежана Чадиковска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат