Наслов:

ПОТРЕБА ОД НАДЕЖ

по повод концертот на млади оперски надежи во рамките на мов

Објавено на: 14.05.1992
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8945 | Страна: 14

Забелешка:
по повод концертот на млади оперски надежи во рамките на МОВ

Клучни зборови:
Владо Чучков Мајски оперски вечери Млади оперски надежи 1992

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат