Наслов:

СТАТИЧНА И ИСТРОШЕНА „НОРМА“

За „норма“ под диригентство на александар лековски со анастасија димитрова, анастасија мухиќ и никола гагов

Издадено на: 13.05.1992
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8944 | Страна: 14

Програма:
Опера „Норма“ од Винченцо Белини.
Учесници:
Анастазија Димитрова, Анастазија Мухиќ, Никола Гагов, Војкан Јовановиќ; диригент: Александар Лековски
Забелешка:
за „Норма“ под диригентство на Александар Лековски со Анастазија Димитрова, Анастазија Мухиќ и Никола Гагов

Клучни зборови:
1992 Александар Лековски Анастазија Димитрова Анастазија Мухиќ Винченцо Белини Владо Чучков Војкан Јовановиќ Мајски оперски вечери Никола Гагов Норма

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат