Наслов:

ЖИВОТОТ Е ФАТАЛНО ПАТУВАЊЕ

ЛУ РИД

Издадено на: 07.03.1992
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16207 | Страна: 19

Забелешка:
рецензија за албум Магија и загуба

Клучни зборови:
1992 Велибор Педевски Лу Рид осврт рокенрол

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат