Наслов:

ИЗВЕТВЕАНА СЦЕНСКА ФОРМА

за концертот по повод 45 години уницеф

Објавено на: 23.12.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8826 | Страна: 11

Забелешка:
за концертот по повод 45 години УНИЦЕФ

Клучни зборови:
1991 УНИЦЕФ Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат