Наслов:

ИМПОЗАНТЕН ТВОРЕЧКИ ОПУС


Издадено на: 18.12.1991
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16130 | Страна: 14


Клучни зборови:
1991 Костадин Костадиновски осврт творечки опус Тома Прошев уметничка дејност

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат