Наслов:

УШИ НА ПРОДАЖБА

СОНИК ЈУТ, ЏОН ЗОРН И РИЧАРД ФЈЕЛК ВО ЊУЈОРК

Издадено на: 23.11.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16105 | Страна: 19


Клучни зборови:
1991 Велибор Педевски Концерт осврт Ричард Флејк Соник јут Џон Зорн

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат