Наслов:

УСПЕШЕН COME BACK

за концертот на виолинистот румен димитриев во салонот 19.19

Издадено на: 13.11.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8792 | Страна: 15

Програма:
Соната бр. 4 од Моцарт, Соната за виолина и пијано во A-dur од Франк.
Учесници:
Румен Димитриев – виолина; Евушка Трпкова-Елезовиќ – пијано
Забелешка:
за концертот на виолинистот Румен Димитриев во салонот 19,19

Клучни зборови:
1991 Владо Чучков Евушка Трпкова-Елезовиќ Моцарт Румен Димитриев Соната бр. 4 Соната за виолина и пијано во A-dur Франк

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат