Наслов:

ТРИУМФ НА МУЗИКАТА

КОН ДЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА 91

Издадено на: 13.11.1991
Автор: Марко Коловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16095 | Страна: 15


Клучни зборови:
1991 Денови на македонска музика Марко Коловски осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат