Наслов:

УЛИЧЕН СВИРАЧ

ДЕЈВИД БРН ВО ЊУЈОРК

Објавено на: 09.11.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16091 | Страна: 17


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1991 Дејвид Брн

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат