Наслов:

КОНТИНУИРАН АНГАЖМАН

ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТ

Издадено на: 30.10.1991
Автор: б.а.
Периодика: Нова Македонија
Број: 16081 | Страна: 13

Забелешка:
изјава на А. Џамбазов

Клучни зборови:
1991 Александар Џамбазов интервју Танцов оркестар на МРТ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат