Наслов:

ДОАЃААТ ТАЛЕНТИРАНИ МУЗИЧАРИ

БЛАГОЈА ИВАНОВСКИ

Издадено на: 30.10.1991
Автор: Блаже Миневски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16081 | Страна: 13

Забелешка:
за ДММ

Клучни зборови:
1991 Благоја Ивановски Блаже Миневски Денови на македонска музика интервју Панче Пешев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат