Наслов:

ЕСЕНСКА ЏЕЗ – ГАЛЕРИЈА

по заавршувањето на х скопски џез фестивал

Издадено на: 22.10.1991
Автор: П. Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 8773 | Страна: 25

Забелешка:
по завршување на Х Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
1991 осврт Скопски џез фестивал Станоевски џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат