Наслов:

ВОНЗЕМЈАНИН СО ИЛЈАДА ПРСТИ

АЛАН ХОЛДСВОРТ ВО ЊУЈОРК

Објавено на: 19.10.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16070 | Страна: 19


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1991 Алан Холдсворт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат